AVG

Vanaf 25 mei is de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) van kracht. Die schrijft voor hoe jouw persoonlijke data nog beter beveiligd en beheerd moeten worden. De Lotus Zen Centra is een samenwerkingsverband van diverse Nederlandse zencentra. Als overkoepelend samenwerkingsverband verwerkt de Lotus Zen Centra zelf geen persoonsgegevens. We verwijzen derhalve door naar de afzonderlijke centra voor ieders privacybeleid.

Zen Centrum Son en Breugel opent

In januari 2018 opent zenleraar Cees Swinkels zijn Zen Centrum Son en Breugel. De website en Facebook-pagina zijn al in de lucht en je aanmelden voor de groep op dinsdagavond is al mogelijk!

Zenstudio Den Haag van start

Op zaterdag 10 september houdt Zenstudio Den Haag haar eerste zenmeditatie-bijeenkomst. Om 10 uur zullen Ramon Roelofs en jeanne schouten de deuren openzetten voor iedereen die ervaring heeft met of wil opdoen met zenmeditatie.
Locatie:
Presentatiestudio
Jacobine van Beurden
Zwaardstraat 16
2584 TX Den Haag

Kosten: 10 euro
Info en aanmelden: zen@jeanneschouten.nl

 

Verslag Sanghadag 2016

3 april 2016: Op deze zondag hielden we onze jaarlijkse Sanghadag, waarbij alle deelnemers aan een van de activiteiten van alle zencentra aangesloten bij de Lotus Zen Centra Nederland van harte welkom waren! De dag zat vol inleidingen, samen mediteren, een lekkere lunch en gezelligheid. Locatie was Mariënkroon in Nieuwkuijk.

Een van de inleidingen ging over de Tso Chan I, de oudst bekende handleiding om zazen te beoefenen uit 1103. Die tekst, met achtergrondinformatie, kun je hier downloaden: Tso Chan I

Foto-collage:

sanghadag-collage